CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
DESCOBREIX UNA FORMA DE CUINAR MÉS SABROSA, MÉS SALUDABLE
Joan Roca / Salvador Brugués26,00 €
- Editorial: COLUMNA
- Año de edición: 2016
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-664-2065-5
- Páginas: 352
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
26,00 €
Alerta disponibilidad online26,00 €
"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precisió, amb la què podem cuinar avui dia. Però al final, del que es tracta quan cuinem és de gaudir de les bondats de transmetre coneixement, valors i afecte. Cuinant podem descobrir la nostra cultura i el món sencer, podem desafiar els sentits, fer volar la imaginació o vincular-nos una miqueta més a la nostra terra, som capaços d'expressar gratitud i de dedicar temps als nostres éssers estimats. Tot això és el que més compta. Us animo a descobrir un conjunt de tècniques que sens dubte us ajudaran a aconseguir resultats millors en les vostres cuines. Espero que gaudiu de l'aventura."
Añadir a mis favoritos
Compartir