- Editorial: AMAT
- Año de edición: 2016
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9735-886-6
- Páginas: 112
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
11,95 €
Alerta disponibilidad online11,95 €
"Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada".
El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d'una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los. ¡Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!
Añadir a mis favoritos
Compartir