- Editorial: ARA LLIBRES
- Año de edición: 2016
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-16154-66-1
- Páginas: 148
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
15,95 €
Añadir a mi cestaConsigue 0,80 puntos TROA
Jordi Roca, el cuiner postrer de l'extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs de l'humor, l'enginy i el talent culinari els seus records, els seus coneixements i les seves inspiracions i els converteix en sorprenents postres a l'abast de tothom.
Una magnífica invitació a l'imaginatiu món d'aquest geni dels dolços que s'arrodoneix amb les espectaculars fotografies de Becky Lawton, que acompanyen totes les receptes i que desperten els nostres sentits talment com si tinguéssim els plats a taula.
Tots els secrets i trucs del xef més original, creatiu i divertit per traslladar la màgia del millor restaurant al nostre menjador.
Añadir a mis favoritos
Compartir