- Editorial: LA BUTXACA
- Año de edición: 2022
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-18572-76-0
- Páginas: 368
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
10,95 €
Añadir a mi cestaConsigue 0,55 puntos TROA
10,95 €
Consigue 0,55 puntos TROA
Del creador i promotor del moviment Realfooding.
Més de 200.000 exemplars venuts.
Segons Carlos Ríos, la majoria de la població viu enganyada pel que fa a l'alimentació. Com a la pel·lícula Matrix, «vivim en un món en què no mengem menjar real, sinó productes que ens han posat davant els ulls». Un entorn perfectament dissenyat per al consum de comestibles malsans: els ultraprocessats. Aquest entorn està controlat pel costat fosc de la indústria alimentària, que fa que la població li compri els productes en contra de la seva salut.
En aquest llibre, l'autor ens ofereix el coneixement científic per qüestionar, indagar i aprofundir en la nostra alimentació i en tot allò que l'envolta. Ens explica les bases del Realfooding, un estil de vida que vol desterrar de la dieta els productes ultraprocessats, i ens ofereix consells pràctics, trucs i receptes per menjar saludablement de manera fàcil, ràpida i saborosa.
Matrix no es pot ensenyar, l'has de veure.
T'atreveixes a despertar-te?
Añadir a mis favoritos
Compartir